Lightspeed leader

Global Lighting Engineering Market Prospect Forecast Saina o le fa'atauga sili ona tele

Europa
I le masina o Iulai 2000, na faʻatinoina ai e le EU le "Rainbow Project" ma faʻatuina le Executive Research Directorate (ECCR) e lagolago ma faʻalauiloa le faʻaogaina o LED paʻepaʻe e ala i le EU's BRITE/EURAM-3 polokalame, ma tuʻuina atu 6 kamupani tetele ma 2 iunivesite e faʻatino. .O le fuafuaga e masani lava ona faʻalauteleina le faʻatupulaia o maketi taua e lua: muamua, faʻamalamalama maualuga i fafo, e pei o moli taʻavale, faʻailoga tetele i fafo, moli o taavale, ma isi;lona lua, fa'apipi'i tisiketi fa'apipi'i maualuga.

Iapani
I le amataga o le 1998, ua amata ona faʻatinoina e Iapani le "21st Century Light Fuafuaga" e faʻalauiloa ai le atinaʻeina ma le gaosiga o tekinolosi faʻamalama semiconductor.O se tasi lea o atunuu muamua i le lalolagi na amataina se faiga faʻavae tau pisinisi.Mulimuli ane, na tuʻuina atu e le malo Iapani se faasologa o faiga faʻavae talafeagai e faʻamalosia ma faʻalauiloa moli LED, ma fesoasoani ai i le maketi a Iapani e avea ma uluai atunuu i le lalolagi e ausia se fua faatatau o le 50% o moli LED.

I le 2015, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o le Siosiomaga a Iapani se pili i le sauniga masani a le Diet, lea e aofia ai le faʻasaina i le mataupu faavae i luga o le gaosiga o maʻa, moli felafolafoaʻi ma isi oloa e tele naua le mercury.Na pasia i le fono tele a le Senate Iapani ia Iuni 12 o lena tausaga.

US
I le 2002, na faalauiloa ai e le malo tele o Amerika le "National Semiconductor Lighting Research Program" poʻo le "Next Generation Lighting Program (NGLl)".Faʻatupeina e le US Department of Energy, o le polokalame o loʻo faʻatinoina faʻatasi e le Matagaluega o Puipuiga ma le Optoelectronics Industry Development Association (OIDA), faʻatasi ai ma le auai mai le 12 setete o fale suʻesuʻe, kamupani ma iunivesite.Mulimuli ane, o le "NGLI" fuafuaga na tuʻufaʻatasia i totonu o le US "Energy Act", ma maua ai le aofaʻi o le 10 tausaga o le lagolago tau tupe e $50 miliona i le tausaga e fesoasoani ai i le lagolagoina o le Iunaite Setete i le tulaga o moli LED e faʻavae ai se taʻitaʻi i totonu. le lalolagi LED alamanuia, ma ia fausia se alamanuia LED i totonu o le Iunaite Setete.E tele avanoa faigaluega fa'atekonolosi, maualuga fa'asili.

Su'esu'ega Fua o Maketi Fa'ainisinia Fa'amalama o le Lalolagi
Mai le vaaiga o le maketi tau inisinia moli lalolagi, mai le 2012 i le 2017, o le maketi o le inisinia moli o le lalolagi na faaauau pea ona faateleina, aemaise lava i le 2013 ma le 2015. I le 2017, o le maketi o le maketi o pisinisi afi afi a le lalolagi na ausia le 264.5 piliona US tala, o se siitaga. e tusa ma le 15% pe a faʻatusatusa i le 2016. Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻasalalauina o le gafatia o maketi a Saina, o le a faʻaauau pea ona tuputupu aʻe vave le maketi faʻainisinia moli o le lalolagi i le lumanaʻi.

Global Lighting Engineering Application Structural Analysis
Mai le va'aiga o le fa'aogaina o le fa'ainisinia fa'amalama o le lalolagi, o moli o fale e 39.34%, fa'atasi ai ma se fa'asoa tele;sosoo ai ma moli o le ofisa, e 16.39%;moli i fafo ma moli faleoloa e 14.75% ma le 11.48%, i le faasologa, e tusa ma le 10% i luga.Ole vaega ole maketi ole moli ile falemaʻi, faʻamalama faʻataʻitaʻiga, ma moli fale gaosi oloa o loʻo i lalo ifo o le 10%, o se tulaga maualalo.

Global Lighting Engineering Fa'aitulagi Maketi Share
Mai le vaʻaiga o faʻasalalauga faʻaitulagi, Saina, Europa ma le Iunaite Setete o loʻo avea pea ma maketi sili ona taua.O maketi faʻainisinia moli a Saina e oʻo atu i le 22% o le maketi o le lalolagi;o le maketi a Europa foi e tusa ma le 22%;sosoo ai ma le Iunaite Setete, ma sea maketi o le 21% %.O Iapani e tusa ma le 6%, aemaise lava ona o le teritori o Iapani e laʻititi, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o moli moli ua latalata i le saturation, ma o le siʻitia fua e itiiti ifo nai lo Saina, Europa ma le Iunaite Setete.

O le atina'e o le atina'e fa'ainisinia moli o le lalolagi
(1) Talosaga faʻaoga: O moli faʻafanua o le a faʻatauaina e atunuu eseese, ma o le maketi avanoa e tele le gafatia.I le tulaga o le lautele o le talosaga, o le a faʻalautele atu i le tele o atunuʻu, e pei o Aferika ma Sasaʻe Tutotonu.I le taimi nei, o le maketi inisinia moli i nei itulagi e leʻi faʻaleleia lelei;i le tulaga o le loloto o le faʻaaogaina, o le a sili atu ona ulu i totonu o faʻatoʻaga ma isi faʻalapotopotoga faʻapisinisi, ma o le tekinolosi faʻainisinia e manaʻomia ona foia i vaega eseese o le a suia foi.
(2) Tulaga o oloa: O le a faʻaleleia atili le faʻaogaina o le LED.I le lumanaʻi, o oloa faʻainisinia moli o le a pulea e le LED, ma o le maualuga o faʻamatalaga ma le atamai o oloa o le a maualuga atu.
(3) Tulaga fa'atekonolosi: O le felagolagoma'i fa'avaomalo i le va o pisinisi fa'ainisinia moli o le a fa'amalosia.I le lumanaʻi, o le faʻagasologa o mamanu ma tekinolosi faufale o atunuʻu eseese o le ai ai se oso maualuga i lalo o le faʻavae o fefaʻatauaiga faifai pea.
(4) Maketi maketi: I tulaga o moli LED, o le maketi a Amerika e foliga mai e tumu, ma o le maketi o le a faʻapotopoto atili i Asia, aemaise lava Initia, Saina ma isi atunuu o loʻo i ai le manaʻoga malosi mo galuega faʻamalamalama.

Global Lighting Engineering Alamanuia Maketi Va'aiga Va'aiga
Faatasi ai ma le le faʻaaogaina o taumafaiga a le tele o maketi faʻainisinia moli, o le tele o maketi faʻainisinia moli o le lalolagi i le 2017 na oʻo atu i le 264.5 piliona US tala.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa e atunuʻu tetele ni faiga faʻavae e lagolago ai le atinaʻeina o kamupani faʻainisinia moli i totonu o le lotoifale, ma o nisi kamupani tetele faavaomalo o le a faʻaauau pea ona faʻavavevave le saoasaoa o le agai i fafo e atiaʻe le maketi, ma o le a faʻaauau pea ona faʻatumauina le maketi faʻainisinia moli o le lalolagi. tupu vave.Ole tele ole maketi faʻainisinia moli ole lalolagi ole a oʻo ile USD 468.5 piliona ile 2023.


Taimi meli: Me-23-2022